Igény szerinti szoptatás?
Egyetértek, ez döntés kérdése, és nincs jó meg rossz döntés, csak az a kérdés, mit szeretnél.
Ha szoptatni akarsz, akkor kell pár nehéz nap. A gyerek is sírni fog, meg neked is meg kell hozni azt a döntést, hogy akkor most nem pótolsz. De ez egy befektetés abba, hogy teljesen anyatejes legyen. Egy szoptatási tanácsadó valóban tud segíteni, pontosan hogyan kell csinálni.
Vagy elengeded az egészet, kap annyi pótlást, amennyi jólesik neki, és akkor pár héten belül teljesen tápszeres lesz.
Az enyém a kórházban kapott pótlást, nekem ezt a döntést már a legelején meg kellett hoznom. Bebújtam a gyerekkel az ágyba, szoptattam kb éjjel nappal. Csak akkor kapott 10ml pótlást, amikor már majdnem elájultam. Nehéz 3 nap volt, de megérte, nekem ez kényelmesebb, mint a tápszert melegítgetni. Lassan 3hónapos, 6napos kora óta csak anyatejes, iszsz, 2-3 óránként eszik, de éjjel csak egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!