Mennyi tejet fejjek le, ha későbbre szeretnék félretenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni gyűjteni kis tejet, hogy néha el tudjak menni itthonról. A babám nemsokára két hónapos lesz, már elég jól beállt a kereslet - kínálat. Attól tartok ezt felborítja, ha elkezdek fejni. Mekkora adagokat fejjek le, ami már megéri, de még nem borítja fel a beállt rendszert, mikor és melyik mellből? Most három óránként eszik mindig egy mellből.2020. jan. 24. 19:24
1/4 anonim válasza:
Én raktam el, de nem ette meg a fagyasztottat.
Aztán azt csináltam, hogy mielőtt elmentem, este meg nap közben szoptatás után fejtem még amennyit tudtam, és azt raktam el, hogy meg tudják etetni, ha nem vagyok itthon.
2/4 khniki válasza:
Amíg több tejem volt, mint amennyi kellett a babámnak, addig állandóan begyulladt. Aztán nagy nehezen beállt vegre a rendszer, én nem mertem belenyúlni fejéssel. Csak akkor kezdtem fejni, amikor már kiváltott 1-1 étkezést.
3/4 Derwer válasza:
Mi annyit fejünk amennyit csak lehet. Ha több tejed van, abból nagy baj nem lehet...
Aztán van higy lefejjük és addigra fel ébred, éhes. Ilyenkor megkapja egyből.
4/4 anonim válasza:
Én mindig napi egyszer fejtem, reggel. Éjjel csak 4-6 óránként evett, így akkor volt a legkönnyebb. És így nem zavartam nagyon bele a kereslet-kínálat dologba. Minden nap csak 1 adagnyit fejtem,de azt ugyanabban az időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!