Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt miket nem...

Szoptatás alatt miket nem lehet enni?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy nem ajánlatos tejtermékeket enni. Ez igaz? Mert én rengeteg ivós joghurtot iszok.
2010. júl. 21. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a tejtermékekről nem hallottam hogy nem szabad inni. A kórházban nekem azt mondták csak szűrt gyümölcsleveket ihatok (alma, szőlő) rostosat nem, mert átmegy a tejbe és fájni fog a baba hasa tőle. A szénsavasra is ugyan ezt mondták. Enni puffasztó ételek nem ajánlatos, (bab, borsó, lencse) és csípős vagy erősen fűszerezett dolgokat sem. Nekünk egyszer a bolognai tett be, de rendesen:S Egész éjjel nem aludtunk:( A babfőzeléktől viszont nem lett semmi baj. Én azt mondom változó, ki kell tapasztalni hogy mit bír a babád és mit nem.
2010. júl. 21. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
azt lehagytam, hogy elvileg kelkáposztát sem lehetne enni szoptatás alatt, de nekünk a kórházban azt adtak ebédre és nem lett beteg tőle a babóm.
2010. júl. 21. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem meg a tejtermékeket nem javasolták sem a kórházban, sem a gyermekorvosunk.

Szénsavasat miért ne lehtne? A szénsav átmegy és buborékos lesz a tej? Nem értem...

Egyébként: mindent lehet enni, majd meglátod, hogy a te babád mire hogy reagál.

2010. júl. 21. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt ne egyél, amit nem szeretsz.

És egyél amit megkívánsz.

Másodikat szoptatom 16 hónapja, ettem ami jólesett, a fanatikus tej és tejtermékfogyasztó vagyok:-)))

Bubis vizet is ittam

2010. júl. 21. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
bár eleinte óvatos voltam,de fokozatosan növeltem az elfogyasztott tej mennyiségét, és 1 litert iszok naponta, semmi baja nincs tőle
2010. júl. 21. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!