3 hónapos kora körül, nektek kB milyen időközönként evett a babó?
Figyelt kérdés
Vagyis arra lennék kíváncsi h átlagosan mennyi idő telt el két szopizás között...2019. dec. 18. 09:17
1/6 anonim válasza:
Nappal 3-4 óránként, éjjel eddig 1x kelt, most az elmúlt négy napban átaludta az éjszakát, de lehet hogy ez csak átmeneti hóbort :)
Múlt héten volt szerencsénk a 3 hós növekedési ugráshoz, folyton éhes volt, kb. 2 óránként evett, de ez lecsengett 2-3 nap alatt.
2/6 anonim válasza:
Pont 3 honaposak voltak az ikreim, amikor kez hetet korhszban voltunk. Ott kötelező volt 3 óránként enni. Otthon igény szerint szoptattam őket, ami biztos, hogy jóval kevesebbszer ettek, mint a kórházban
3/6 anonim válasza:
Nehezen emlékszem már vissza, de kb 40-80 percenként. Volt amikor órák is teltek el, de hiába volt 3 hónapos, már nagyon korán jól jelezte, ha azt akarja.
4/6 anonim válasza:
Átlag napi 9x. Ebből 2-3x éjszaka. A 2 szopi közti idő elég változó volt, valahol 1.5-4 óránként. Igény szerint szoptattam. Átlag 20 perc volt egy szopi (az esti több, az éjszakai kevesebb) és egyszerre egy cicit kapott. Kettőt csak növekedési ugráskor, ha úgy láttam, hogy nem elég neki 1.
5/6 anonim válasza:
6x szopizik egy nap, hajnal 5kor, reggel 9kor, dél körül, délután 3kor, 5kor, és 7kor utoljára. A délután 5 órai nem egynagy evés, olyankor inkább csak a cumizgatást igényli. Szóval 5 evés elég lenne neki, de szerintem nekem elég erős a tejem, meg a baba is jó alvó, ezért van így.
6/6 khniki válasza:
Nappal 3 óránként. Hajnalban 4 és 1/2 6 között ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!