Ha már nem szoptatok, de megmaradt a Cerazette-em (2 levél), beszedhetem? Ugyanúgy véd?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, 1-2 héten belül nem tudok szoptatni (már reggel is csak 50-eket eszik a babám). Sajnálom kidobni, ha már megvettem.2008. nov. 18. 16:10
1/7 anonim válasza:
Ha már nem szoptatsz, a cerazette sajnos akkor nem véd semmit,csak szopik alatt hatásos!!
3/7 anonim válasza:
Sajnos még szoptatás alatt sem véd igazán, nem ám utána. Jobban jársz, ha eladod valakinek, akinek kell, te meg másikat szedsz (tegyél ki hirdetést a védőnőnél, gyerekorvosnál, biztos lesz rá vevő)
4/7 anonim válasza:
Szia! Hát én bizony szedtem szoptatás után is, és nem lettem terhes. Szerintem kérdezd meg a védőnőt, vagy a nőgyógyászodat, ha biztosat akarsz tudni.
-Macska-
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, abbahagyom a szedést, ha már nem szoptatok.
2008. nov. 19. 09:32
6/7 anonim válasza:
Szia! "A Cerazette különbözik a többi POP-től, mivel a legtöbb esetben az adagja elegendő az ovuláció gátlásához. Ennek eredményeként a Cerazette fogamzásgátló hatékonysága igen magas. A kombinált fogamzásgátlókkal szemben a Cerazette alkalmazható olyan nőknél, akik nem szedhetnek ösztrogén tartalmú készítményt, vagy szoptatnak. Hátrány, hogy szedése alatt szabálytalan lehet a havi vérzés, előfordulhat, hogy nem is lesz havi vérzése egyáltalán.
A filmtableta a terhesség megelőzésére alkalmazható."
Szóval szerintem szedheted.
-Macska-
7/7 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló.Nekem orvos mondta hogy csak szigorúan szopi alatt szedjem,mert utána nem véd.Hát nem tudom,de én inkább betartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!