Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás időszaka alatt...

Szoptatás időszaka alatt szexszel kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
6 hetes a babánk, és nem nagyon van libidóm, a hüvelyszárazság is problémát okoz. Nektek milyen tapasztalataitok vannak/voltak? Köszi!!

2019. nov. 5. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos 0 a libidóm. 3 hónapja szültem. Sose voltam nagy lepedőakrobata, de ez azért szomorú. KB a hátam közepére se kívánom a szexet. Ráadásul elég kellemetlen is. Szerencsére fájni nem fáj (a 3.trimeszterben próbáltuk párszor, de piszok ül fájt, így nem erőltettük),de nem kellemes az együttlét. Remélem hamarosan elmúlik ez
2019. nov. 5. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem fáj is, és kedvem sincs hozzá így 5 hónap után...várom a menzeszt,hátha meghozza a javulást. 😁
2019. nov. 5. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
.
2019. nov. 6. 06:26
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Szia. Nekem alapbol faj a szex sajnos,mert osztrogenhianyom van.magatol mensim sincs. Most mar abban remenykedem,hogy a terhesség,amiert folynak a kuzdelmek,rendbetesz hormonilag.
2019. nov. 6. 08:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kitartás mindenkinek, aki szenved a libidóhiánytól! Igen, gondolom, h a menzesz meghozza majd a libidónkat. Annak, aki írta h alapból is alacsony az ösztrogénszintje: először is hajrá, sok sikert a terhességhez! Másrészt az Aviva tornát próbáltad már? Nekem segített hormonális téren, talán a teherbeesést is megkönnyítené
2019. nov. 6. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy év mellett hogy a szexuális együttlétünk olyan legyen mint teherbeesés előtt. Most viszont minden simán megy mint azelőtt. Kitartás és türelem
2019. nov. 8. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kellett
2019. nov. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!