:Tejleado reflex beindulasakor nagyokat nyel de utana (a reflex tart kb 10mp-ig bizsergeto szuro erzessel van jelen nalam) nem hallom nyelni, nem is jon akkor mar neki semmi?
Tejem mar az elejen sem volt sok hiaba raktam minden nyekkenesre cicire,ittam karamalz sort,laktoherbet,most az ukko szopi teajat iszom,ugyanugy minden kivankozasara johet cicire es imad is jonni(pedig nem kotheti ossze a jollakottsag erzesevel mert kb masfel hetes koratol kap hozza potlast).Igazabol a kerdesem annyi,hogy a potlas ellenere is fent lehet tartani a tejmennyiseget?Nyilvan a novekedesi ugras (babam ket es fel honapos) majd ront az eselyeimen...nem lesz 100%ban anyatejes baba ezt elfogadtam de amig lehet szeretnem szoptatni a kiegeszites mellett is.Fejni nem igazan tudok,nagyon nehezen es sokata beindul a tejleado de kb jon 20-30 mili(Lansinoh elektromos mellszivom van) a babam joval tobbet eszik mert volt mar h az elejen lemertem.
Ilyen korban egyaltalan lehet novelni meg a tejmennyiseget vagy halott mar az ugy?
Tanacsado semmit sem er,minden oke szerinte a baba szepen szopizik...ez is a mi erdemunk mert bimbovedovel kezdtuk de szepen elhagytuk,cumit nem hasznalunk egyaltalan nem fogadja el.
Koszonom szepen a valaszod!
Termeszetesen rajta hagyom (es midnket cicit megkapja minden eteteskor,potlas elott),foleg arra iranyult a kerdesem,hogy tejet csak addig tud kinyerni amig tart a leado reflex vagy utana(amig pl nem indul be a kovetkezo...kb 10perc) akkor is jut egy keves tejhez?
Szerencscere oriasi cici rajongo,pedig szegenyem nem tudja osszekotni a jollakottsag erzesevel de imadja,cumit egyaltalan nem fogad el :)
3.vagyok
Ha csak nyalogatja is szuper,ingerli!!!Csak ne idegeskedj!(mondom én aki két hétig sírva mászkáltam itthon pedig 4. gyerek!!!!
3. vok szintén
Most 11 hetes a kicsink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!