1 hónapos babátok milyen gyakran szopik?
Kisfiam tiszta anyatejes, 1, 5 - 2 óránként szopik általában. Éjjel viszont 3 óra az átlag.
Ez kicsit megterhelő, fog ez változni?
Igen, arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesznek nagyobb szünetek.
Szerintem a szoptatás igenis tud megterhelő lenni egy nő számára, attól függetlenül, hogy csodás dolognak tartom.
Non-stop szopizott. Non-stop.
Elmúlt 4 hónapos mire kialakult, hogy csak 1,5-2 óránként kérte. Mindjárt 8, de éjjel még mindig 2-3 alkalommal ébred. Szerinted?
Kisfiam most egy hónapos (2. baba) napközben 2,5-3 óránként szopik, éjjel egyszer birja 5-6 óráig, majd utána 3 óránként. Szinte percre pontosan ugyanakkor kel 2x minden éjjel. Érdekes, hogy 3 éve a kislányom is szinte pontosan ugyanekkor ébredt kétszer mint most a fiam. Ö annó 3 hónapos korától ébred egyszer, és 6-7 hós korától egyszer se evett már 12 óra alatt. Persze ébredt másra idönként, cumivesztés, mozgásfejlödés.. Minden gyerek más, kiváncsi vagyok a fiamnál, hogy alakul majd.
Én szeretek szoptatni, napközben egyáltalán nem terhel, éjjel picit fárasztó, mert én nem alszom el szopi közben direkt, hogy vissza tudjam vinni utána a szobájába. De olyan hamar megnönek, kislányomat 2 évig szoptattam, de így utólag egy szempillantásnak tünik. Szóval élvezd ki, amíg lehet, hogy ilyn pici. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!