Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejfehérje allergiás, szoptató...

Tejfehérje allergiás, szoptatós anyukák adjatok tanácsot légyszi! Hogyan táplálkoztok tejmentesen úgy, hogy a baba is, és Ti is megkaptok minden fontos tápanyagot?

Figyelt kérdés

Az első gyermekemet csak 1 hónapig tudtam szoptatni,mert fájt a hasa,sírt,hasmenése volt.Később derült ki,hogy kazein allergiám van.

Most újra babát várok,szeretném tovább szoptatni,de előre pánikolok,hogy fogom teljesen kiiktatni a tejet az életemből.(és mindent,amibe tejfehérje van!)

Aki hasonló cipőben jár,írjon!Kösönöm!

2010. júl. 16. 15:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen igazad van,bárcsak én is ott tartanék ahol Te!

Én sajnos nem is akartam,és nem is tudtam volna leszokni róla,hiszen imádok minden tejterméket,és inkább a vakarózást,és a szteroidos kenőcseimet választottam.

De most,hogy a babám egészsége a tét,más a helyzet.

Pokoli nehéz lesz.Bárcsak állna mellettem egy dietetikus,vagy valaki,aki segít átállni.

2010. júl. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!