Szoptatás alatt lehet Canesten Kombit használni?
Figyelt kérdés
Sajnos elkaptam egy gombás fertőzést.használhatok Canesten Kombit?1 éves a kicsikém és reggel,este meg éjjel egyszer szopizik már csak.persze elmegyek orvoshoz is.de sajnos mire kapok időpontot addigra elmúlik a fertözés ☹ 1 hónap múlva lenne csak időpont a dokinál2019. okt. 1. 20:06
1/3 anonim válasza:
Ha rámész neten a betegtájékoztatójára, akkor biztos el tudod olvasni, hogy lehet-e használni. Egyébként napi 2 szoptatás már nem számít szerintem, nyugodtan lehet használni. Viszont én a helyedben magánorvoshoz mennék, vagy időpont nélkül odaülnék és kivárnám a soromat, mert mi van, ha nem gomba? Nem csak gombás fertőzés létezik.
2/3 anonim válasza:
Pont most olvastam el a tájékoztatót, ott az van, hogy nem ajánlják, mert felszívódik a tejbe.
3/3 anonim válasza:
A sima Canesten biztosan mehet. A másikat nem talált meg. Ez az adatbázis biztosabb mint a beteg tájékoztató, mivel oda jellemzően be írják, hogy terhes és szoptatás alatt nem szabad azért, hogy a gyártó bebiztosítsa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!