Mitől érezhetem a fájdalmat a mellemben?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kevés a tejem, nem elég a bébinek.4 hetes, és 3 hete szoptatok és utána fejek. Tegnap óta erős, fájdalmas nyilallásokat érzek a mellemben. Valaki tapasztalt hasonlót? A fejét általában kézzel végzem, mert géppel is ugyanannyi idő, és kevesebbet kell mosogatni.2008. nov. 15. 20:08
1/4 anonim válasza:
Szia.Az en kisfiam 11 hetes es szuletese ota szopik,en is eleg surun erzek a mellemben eros nyillalast,fajdalmat,de nemtudom mi lehet ez?(de ha jolemlekszem azt olvastam ,h.akinek apad elfelele a teje akkor van eros nyillalas)de nekem meg van tejem,pedig en is eleg regota erzem.en is fejem es eleg sok folyadekot iszom.
Kitartas,es minden jot.
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor termelődik a tej!!! Ennek örülni kell!! Egyetek homeos bogyót napi 2*5 bogyó(urnica 5ch) és igyatok sok szopi teát. Pihenjetek sokat és legyetek nyugodtak, kiegyensúlyozottak és akkor lesz tej!! Jó jel, bármit is érzünk a mellünkben! Nyilalás, feszülés, ez a tej miatt van! Géppel jobban kijön, nekem könnyebben ment. Bár mostanra kb beállt, már nem is kell fejnem.
2 hónapos kisfiú anyukája
3/4 anonim válasza:
Ha tűszerű szúrások,az nagyon jó,termelődik a tej!Fejj sokat 2-3 hét és megjön az eredmény.Kitartás és sok folyadék.A kézi fejéssel vigyázz mert összetörheted a tejcsatornákat és az viszont nagyon fájdalmas tud ám lenni de az másmilyen fájdalom mint ez a nyilallás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat és a tanácsokat, nagyon kedvesek vagytok!
2008. nov. 15. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!