Cumizavar 1 honaposan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 honapos babam csak anyatejes, mellbol eszik. Mamos cumival neha megnyugtathato, alvashoz 50%ban igenyli. 2 napja mintha nagyon keveset szopizna. Rovid ideig is es a tejemet is kevesebbnek erzem.
Nem kis sulyu, nem amiatt aggodik h nem gyarapszik,hanem felek h tapszer kell majd..
Teljesen uj ez a helyzet nekem, a nagyobbik babam egyaltalan nem cumizott, o vegig csak cicista volt.
Egyebkent orias sullyal szuletett a gyermekem. 4 es fel kiloval. 1 honaposan 5700 g 58 cm volt.
Valaki jart hasonlokepp? Hogy alig cicizik a babaja? Visszaall a rend?
2019. szept. 6. 21:20
1/1 anonim válasza:
Szia nekem 3 hónapos volt a babám mikor cumi zavarja lett a jól szopizo kisbaba egyből elutasította a cicit. Folyton cumi kellet ordított a mellen, én úgy szoktattam vissza h mikor akartam szoptatni be tettem a cumit és gyorsan megcsereltem. Egy jó darabig csak elalvás előtt kapta a cumit! És próbálj szoptatni ébredéskor akkor jobban eszik fel mámorba. Tapszert ne adj mert le mond lassan a cicirol és meg nehezebb lesz ! Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!