Ha baba szopizik az jo érzés?
Figyelt kérdés
En imadom ha a párom szopkodja a mellbimbomat akar erősebben is, nagyon izgato, persze ha a babám csinálja akkor nem izgulnek fel, de ugyanolyan érzés lehet?2019. aug. 22. 20:37
1/23 anonim válasza:
Nyilvan azert sebesedik ki sok nonek szoptatas utan a mellbimboja mert annyira jo erzes lehet.
2/23 anonim válasza:
tedd fel a kérdést a gyerekvállalás kategóriába, és megkapod a választ.
3/23 anonim válasza:
Konkrétan volt mikor sírtam közben.
4/23 anonim válasza:
Én szerettem. Nem szexuális, hanem egy nagyon bensőséges érzés. Ha helyesen van mellretéve a baba, nem fáj és sebesedik ki, nekem sosem fájt, pedig 4 gyereket szoptattam minimum 10 hónapos korig.
5/23 anonim válasza:
Szerintem borzalmas érzés, nekem iszonyú volt, kellemetlen, fájdalmas, bizarr... Abba is hagytam 2 hét után, nem ért annyit az egész.
6/23 anonim válasza:
Ha rosszul szoptatsz, akkor fájdalmas, ha megtanulod a technikát, akkor is kell egy kis idő mire megszokja a melled, de aztán nincs baj vele. Én 16 hónapig szoptattam, szerettem. Olyan volt, mint egy kis rituálé. Valami, amiben csak mi vehettünk részt.
7/23 anonim válasza:
Borzasztó volt. Jó technikája volt, de iszonyatos szívoereje. Sirtam, mikor szopott, és örültem, hogy vége.
8/23 anonim válasza:
Engem szexuálisan nem izgatott sose a mellem birizgálása.
Az elején kellemetlen a szoptatás, de amikor beletanul és a mell is hozzászokik akkor nem fáj, csak pl. ha ráharap.
Az első gyerek ügyes volt, az elején érzékeny volt a mellem de utána már jó volt.
Most a 2. nehezen kapja be, ha rosszul harap rá az nagyon fáj, de ha már bent van akkor nem fáj. Nem okoz semmi különösebb érzést, szív. Közben simizem, olvasok, naggyal beszélgetek, alszom... a napi rutin része.
9/23 anonim válasza:
A baba nem a pici bimbót kapja be, hanem az egész mellbimbót a mellbimbóudvarral együtt. Ha jól szopik a baba, nem is érzed. 2 évig szoptattam.
10/23 anonim válasza:
Én is sírtam. Nekünk nem ment. Mindkét mellbimbóm egy nagy sebből állt ami minden alkalommal újra vérzett. Számomra borzasztó fájdalom volt
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!