Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás során milyen ételeke...

Szoptatás során milyen ételeket kell kerülni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam a K betűsöket kerülni kell. De mindegyiket? Továbbá van még olyan, ami nem ajánlott? Gyümölcsök terén? Nekem a kedvenc kajcsim a töltött káposzta, paprikáskrumpli, rakott kel. Ezek alapból kilőve akkor?
2008. nov. 14. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami puffaszt az nem jó, mert őt is puffasztani fogja. Tehát a kel, a káposzta a hüvelyesek kilőve. Tehéntejet se igyál túl sokat, állítólag attól is fáj a hasuk.
2008. nov. 14. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt egész jól le van írva:

[link]

2008. nov. 14. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Krumplit amúgy lehet, arról nem kell lemondanod, az előző link jó, abban sincs benne a tiltólistán.
2008. nov. 14. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2008. nov. 14. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire érzékeny rá a babád. Én eleinte próbáltam mindent betartani, aztán rájöttem, hogy szerencsések vagyunk, mert egyáltalán nem bántotta az ő pocakját semmi, egyedül a nyers hagyma, de az nagyon. Ha puffasztó ételt ettem, néha durrogott a pelus, de nem fájt a hasa.

Persze jobb óvatosnak lenni, és tényleg kerülni a linkben levőket. Nincs borzasztóbb, mint ha szenvedni látod!

2008. nov. 14. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt monta a hüvejeseket nem lehet enni,bab borsó,kukorica stb,és szénsavassat sem lehet inni.Üdv.
2008. nov. 15. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:

A krumplit azért lehet enni, mert annak a hivatalos neve a burgonya. Egyébként semmyilyen más k betűs, hüvelyest nem lehet. Nem ihatsz szénsavasat sem, ahogy az előző hozzászólásban is volt. Gyümölcsben kerülni kell a citrusféléket. Valamint a kenyérféleségeket, péksüteményeket is mert savasítják a szervezetet, így a tejet is.

Az első gyermekem nagyon hasfájós volt, de akkor még nem tudtam a tiltólistát. A fiamnál ezt az étrendet követtem és két hónaposan elvittem dokihoz, mert sosem sír és biztos baj van a hangszálaival. De teljesen egészséges, már 2 éves lesz.

Megéri követni ezt a szigorú étrendet 6 hós koráig mindenképp, míg nem eszik szilárdat.

2008. nov. 16. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!