Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki Espumisant ad a babájának,...

Aki Espumisant ad a babájának, használ? Szopi előtt vagy után adja? Folyamatosan minden evésnél, és hány apja (napig)?

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy még egy kérdéssel betolakodom: fürdés előtt vagy után cicizik a babád?
2010. júl. 11. 16:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem "apja", hanem napja :)
2010. júl. 11. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

előtt és után is szokott, míg kisebb volt, az nyugtatta meg, nincs cumija. de utána max. 5 percet szokott, míg megnyugodott.

egy teljes tubussal etettem meg vele, szopi előtt, hogy ne maradjon az íze a szájában, minden evés előtt, míg el nem fogyott, kb. két hétig. egyáltalán semmit nem használt, ahogy az infacol és a gripe water sem. viszont 2,5 hónaposan kinőtte a hasfájást. sok sikert nektek!

2010. júl. 11. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:

IGAZ,HOGY AZ ÉN KISLÁNYOM NEM VOLT RENDSZERES HASFÁJOS KISKORÁBA,DE AZÉRT SŰRŰN FEL PUFFADT A KIS HASIKÁJA.ÉN EZT HASZNÁLTAM NEKI MINDEN SZOPI ELÖTT.NEKEM ÉS A CSALÁDOMBAN

LÉVŐ HASFÁJOS BABUKNAK NAGYON BEVÁLT.ÉN CSAK AJÁNLANI

TUDOM.

16 HÓS BABA ANYUKÁJA

2010. júl. 12. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
ELŐZŐ VAGYOK.MINDIG FÜRDÉS UTÁN ESZIK A BABÁM.
2010. júl. 12. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:

És 25 cseppet kapott, ahogy rá van írva? Csak mert nekem azt mondta a védőnő, hogy csak 3-4 cseppet adjak egyszerre.

Én is fürdés után etetek, csak így végigbőgi a fürdést.

2010. júl. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!