Miért nem szól ha pisilnie kell?
3 éves fiam sosem szól ha pisilnie kell. Mindig kérdezem és ha kell neki leul a bilire. De legtöbbször nem foglalkozik vele és emiatt naponta 3 gatyacsere van mert becsurog az eleje, szerencsére csak az eleje. De ez is elég mert nedves lesz a nadrágja is egy kis részén. Mondom neki azt is hogy szóljon legközelebb de mintha a falnak beszélnék..A kakiert mindig szól.
Van valami jó tanács. Mi lehet az oka? Aki volt hasonló cipőben hogy alakult a dolog?
Miért nincs rajta pelenka, ha nem szobatiszta? Attól, hogy leveszed róla, még nem lesz érett a szobatisztaságra. Miért jó ennyiszer öltöztetni?
Én bugyipelust használtam, és amikor 1 hétig tiszta maradt, akkor elhagytuk. Balesetmentesen szobatiszta atóta is. Ez a 3. Szülinapja előtt volt kicsivel.
2,5 eves elmult a kisfiam.
eszembe nem jutna addig levenni rola a pelust amig nem biztos a dolog.
miert kell siettetni??
bugyipelus es kesz.ha szol orulsz,ha nem akkor nem es kesz.
lehet par het es belejon,lehet nem.
addig csak magatokat szivatod.
Nem szabad kérdezgetni mert neki kell megtanulni, érezni a saját teste jelzéseit, hogy jönni fog, de mivel anya a "csengő", ezért addig ez nem tud "működni"
Es ezért van olyan aki 9 évesen is bepisil játék közben
Neki kell tapasztalgatnia magátol a testét
Lehet hogy jó érzés neki tartogatni. Bár ez kislányokra jellemzőbb, de kisfiúnál is el tudom képzelni.
Vagy fel akarja hívni magára a figyelmet.
Beszélgetni kell a gyerekkel a dologról, hogy lássa be ez nagy teher nektek.
Szia! Én ilyen voltam kicsinek.
3 évesen szobatiszta voltam, de nem szóltam, ha pisilnem kell. Se 4, se 5 évesen.
Indulás előtt nem mentem wc-re (erről most írtam egy regényt máshova).
Azért írok, mert a gyerek még 5 éves, lehet fenn áll a gond vagy másnak van ilyen gondja.
Az oka annyi volt, hogy úton egyik helyről a másikra nem akartam, hogy megálljunk, mert utáltam autózni és minél előbb ki akartam szálni hosszabb időre, minél előbb haza akartam érni, stb.
Otthon meg nem akartam, hogy félbeszakadjon a játék.
Én nem úgy álltam hozzá, hogy majd pisi után folytatom, tudtam, nem lesz ugyanolyan visszatérni a játékhoz.
Általában kibírtam a wc-ig, de volt pár balesetem.
Aztán, amikor már nagylány voltam a bepisiléshez, kinőttem belőle. Egyszerűen elértem a korba, amikor már ciki volt a bepisilés, nem akartam megszégyenülni nagycsoportos ovisként vagy iskolásként és így meg a korábbi bepisilésekkel értettem, hogy amikor van lehetőségem és kell pisilnem, akkor kimegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!