Ki hány évesen lett szobatiszta?
Tényleg van olyan,hogy másfél évesen szobatiszta. Unokaöcsém is így volt, sokat vigyáztam rá, tehát láttam a saját szememmel, hogy még beszélni nem tud, de megy a bilire és tényleg volt benne "kaaa" meg "pipp" :D De nálunk is csak ő volt az egyetlen "csodagyerek" a családban ilyen téren.
Nekem arról nem beszéltek sose mikor lettem szobatiszta, tehát gondolom se nem túl korán, se nem túl későn :)
Nem onnantól lesz valaki szobatiszta, hogy oda tud menni a bilihez és belepottyant vagy csurgat, hanem onnan, hogy sosincs "balesete".
Anya szerint és a kiskönyv szerint én is 1 évesem lettem szoba és ágytiszta, de még a következő egy két évben kellett a gumilepedő és többször kellett mosni a ruháimat is.
A szüleinkra szavára hagyatkozni marhaság. Elég, ha te belegondolsz, mire mennyire emlékszel 10+évvel ezelőtti jelentéktelen dolgokra. Én még azt sem tudnám megmondani, hogy 2 évvel ezelőtt a lányom melyik foga bújt ki először, pedig akkor nagyon vártam és figyeltem, minden nap néztem, mikor töri át az ínyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!