Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Kisfiam popsija gombás lett....

Kisfiam popsija gombás lett. Mivel tudom "megfékezni" hogy addig ne terjedjen még orvoshoz nem tudom vinni?

Figyelt kérdés
Antibiotikumot kell szednie még ma és holnap. Csak csütörtökön tudunk orvoshoz menni. Van valami természetes gyògymòd ami használ is?
2017. nov. 7. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Canestent tudsz venni recept nélkül, az tökéletes erre.
2017. nov. 7. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Canesten + Sudocrem összekeverve kb kindertojás sárgája mennyiségben minden kaki után mosd meg a popsiját, és kend be neki
2017. nov. 7. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Míg orvoshoz viszed,addig hívd fel a dokit,és kérdezd meg,mit tegyél rá. Majd ő eldönti.
2017. nov. 7. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is a canestent ajánlotta a védőnő amikor szájpenésze volt ga esetleg kiütné a popsiját. szerencsére nem kellett.
2017. nov. 8. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Gomba ellenes spray, kenőcs, vagy hintőpor esetleg a gyógyszerész is tud ajánlani valamit.
2017. nov. 27. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!