Ki milyen modszerrel szoktatta bilire gyermekét?
Mennyi idősen* -bocsi
Köszi előre is a válaszokat.
2 évesen 4 hónaposan, bölcsibe nem vették be de ovi mini csoportba igen. Egy dolog volt a feltétel, hogy használja a wct. A bilis dolog kimaradt wc szűkítőt hasznaltuk. Ha ott végezte el a dolgát kapott matricát, néha édességet.
A pelus helyett ő választott kis boxereket, ami nappal volt rajta éjjel volt csak pelus. 2 hónap alatt lett teljesen szobatiszta. Drasztikus lépés volt de nekem dolgozni kellett és őt csak az oviba vették be :(
A lányom kb 1,5 éves volt mikor ajándékba kaptunk egy bilit. Fertőtlenírettem stb, és a wc mellé tettem h száradjon. Aztán mindig elfelejtettem elrakni. Kb 2 hónap múlva érdekelte h mi az, így megmutattam. Néha ráült ha volt kedve,sikerült is használnia
2 hónapja történt h topogott előttem, húzott magával és mentünk a bilire. Azóta nincs rajta pelus. Az első pár nap még éjjelre adtam rá, de szárazon vettem le reggel. Így éjjel is csak bugyiban van. Jövőhónapban lesz 2 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!