Hol pisiljen a kislányom?
A játszótéren sehol. A járda mellett sem.
Pisil induláskor, majd tűréshatáron belül hazaviszed. Amíg nem bír ki ennyi időt sem, addig pelenkát ádsz rá a játszótérre.
Totyogóssal nem végeztetjük a dolgát az út széli bokorban, többek között a pedofilok miatt sem.
Szerintem azért nem eszik ennyire forrón a kását, mint ahogy az előző válaszolók gondolják. Persze, sok a pedofil. Ez igaz. És ennyi.
Az én kislányom is most kezd szobatisztává válni. Én vettem Neki a DM-ben papírbilit. A hétvégén pelus nélkül játszóztunk. Diszkréten meg tudtuk oldani, például bokor mögött. Ugyanitt a fiam szintén papírbilibe végezte a nagydolgát. Hirtelen rájött, ezért nem rohantunk haza, amikor a legnagyobb játék közepében voltunk. A férjem bent maradt a kislányommal a játszón, én pedig kimentem a fiammal a közeli bokor mögé, és gyönyörűen elvégezte a dolgát a papírbilibe. Ez egy olyan papírbili, aminek az alja műanyag zacskó, tehát kulturáltan ki is tudod dobni, ahogy a kutyagazdik a kutyusok kakiját.
Aztán a kislányom tette tiszteletét a bokorban szintén papírbilibe.
Akik nem mennének vécétávolságon kívülre a gyermekkel, azok mit csinálnak, amikor a gyermek elutasítja a pelust, és röpköd a boldogságtól a bugyiért? Ráerőszakolják a pelust csak azért, hogy nehogy házon kívül kelljen végeznie a dolgát? Mi pl. külkerületben lakunk, amíg a bokorban kakiltak-pisiltek, egy darab ember nem sétált el mellettünk se közel, se távol. NIlván a tömött belvárosban én sem ültetném rá a bilire a 74-es troli megállójában. De azért nem kell végigparázni az egész életet. Legyünk egy kicsit lazábbak!
Papír bilibe! Egyszer használatos, de érdemes. Mi pont ezért nem járunk játszóra, van zöld övezetes, nyílt titok, hogy a gyerekeket az egyik bokor mögé pisiltetik, stb...
Van panelek közti játszótér is több, ott detto, pedig fel lehetne szaladni a gyerekkel, számomra hihetetlen, de ez van, bokor és kész.
Mi mindenhová vittünk magunkkal papír bilit, sőt, az autóban is van ha hosszabb útra megyünk..
ez a papirbili jó ötlet, köszi.
nem tudom gyerekkoromba siman pisiltettek minket es ezer masik gyereket a bokorba...megleptek a valaszok, de elfogadom hiszen ezert kerdeztem...nem tudok egy 2.5 evessel pisi tavolsagon belul maradni, hetekig ne menjunk emiatt jatszoterre? marad a valtoruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!