Az igaz, hogy a lányok hamarabb lesznek szobatiszták, mint a fiúk?
Ez a sztori inkább egy kicsit vicces de azt hiszem ide illik.:)
Egyszer,egy régi szerelmemmel eltöltött gyönyörű éjszakát követő reggelen,kinyitottam a szemem és megpillantottam Őt.(Ő Lány és mindketten 18 év körüliek voltunk akkor)
Az erkélyajtó nyitva volt és az áttetsző függöny lágyan táncolt a finom langyos szellőben.Ő még aludt.Félig kitakarózva feküdt mellettem. Néztem ahogy a szűrt napfény játszik a bőrén.Csak tekintetemmel tapogattam idomait,nem akartam felébreszteni.Olyan szép volt.
Majd fejemet elfordítva megpillantottam a szőnyegen egy vastagon sz...s bugyit....BAMMM!!!Gondoltam hogy ez nem az enyém, arról csak tudnék. heh?:DDD
Aztán nem lett semmi baj belőle.Persze nem bírtam nem szóvá tenni,de később nem erőltettük a témát.:)
Tehát a lényeg az hogy én már akkor hónapok óta szobatiszta voltam,:))) szóval kérdésedre a válasz tapasztalataim szerint,:nem minden esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!