Hol kapható pelusra húzható gumibugyi gyerekeknek?
Esetleg ha más pelenkát adsz rá???
Fiam most tölti a 4-et, és a 6-os Pampers bugyipelust használjuk. ÍGy amikor rájön, hogy pisilni akar éjjel, akkor le-fel tudja húzni, de az esetek nagy többségében fel sem ébred. Soha nem ázott még át. Pedig volt már nagyon teli reggelre.
#2-es "#1es! Ha annyira felébred, hogy felhúzza a pelust 4 évesen, akkor miért nem megy ki pisilni?"
Szerintem a köv. a pálya:
1. megébred (v. félálomban marad), mikor éjjel(ente) rájön, h. pisilnie kell
2. elmegy a WC-re, és lehúzza a már lefekvés óta rajta levő 'pelusbugyiját'
3. végez a WC-n, felhúzza, és alszik tovább.
Tehát, nem, nem pisiléshez vesz fel egy pelenkát.
You made my day. Lol :)
(Mondom ezt három gyerekkel.)
Abszolút világos. Szerencsére nekem nem voltak ilyen küzdelmeim, mert amikor szobatiszták lettek a gyerekek akkor ágytiszták is lettek.
Az ember mindig tanul valamit ;)
Kitartást a küzdelmekhez.
(egy szintén háromgyerekes)
"Agynemut is legalabb hetente cserelek"
Nekem az az alap, hogy hetente cserelem az agynemut, pedig sem en sem a parom nem pisil be...
Ha agytiszta lesz akkor hetekig, honapokig akar ugyanazt az agynemuhuzatot fogja hasznalni?
szerintem nem sokat segítene, (minimálisat) mert ha egyszer megtelt a pelus, akkor azon is utat fog találni magának a pisi. klasszikus gumibugyit egy-két helyen még biztosan kapni, de én azt javaslom, hogy "modern" textilpelussal próbálkozz esetleg.
pl. ilyenekkel:
(ha nem akarsz ebay-ről, akkor magyar aukciós oldalakon, webáruházakban is biztos találsz ilyesmit. sima bababoltban még eléggé hiánycikk, ott nehezebb találni)
Meg azt is megpróbálhatod, hogy egyszerűen sima textilpelust belehajtogatsz az eldobhatóba estére, ezzel növelve a kapacitását. Lehet, hogy úgy kitartana reggelig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!