Mit tehetnék hogy végre szobatiszta legyen?
Szeptemberben kezdené az ovit? Ha igen a nyár nagyon jó lehetőség, kevés ruha, könnyű neki is levenni a bugyit.
Gyakoroljatok.
Na akkor kicsit nehezebb. Oviban, hogy állnak hozzá? Milyen gyakran kérdezed kell e pisilnie?
Nálunk bevált az, hogy vettünk hercegnős, tündéres bugyikat és megbeszéltük a kislánnyal, hogy a hercegnők nem szeretik ha pisis lesz a ruhájuk. BÁr ehhez hercegnő mániás gyerek kell :)
A neten fent van, hogy nem szabad kérdezgetni, mert akkor soha nem tanul meg a saját testének jelzéseire figyelni.
Nálunk amugy a ruhaletolás a gond.
Én 4-5 évesen ugyan így pesisiltem naponta többször, édes anyám nem értette miért nem megyek el vagy szóllok neki és igazából nem is éreztem, hogy kell pisilnom. A dolgok odáig fajultak, hogy orvosok megállapították hogy a hugyhólyagom születésem óta nem működik rendesen. még iskola kezdés előt át estem egy műtéten ami eléggé hosszú utólagos procedúrákkal és gondokkal járt, azonban a mainapig nincs már vele gondom, teljesen rendben van minden.
Szerintem megérné majd kislányoddal orvoshoz forudlni ezzel a problémával, ha esetleg nem javulna vagy ha nagyon aggódsz érte! Jobban emlékszem arra mennyit törődtek velem mint a fájdalmas pillanatokra, így jobb is volt visszagondollni ,hogy fitalon történt meg. Kislányodnak is jobb lessz :) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!