Van köztetek olyan akinek a 7-8 éves gyermeke éjszaka még bepisil? Sajnos nálunk szervi és lelki problémát sem találtak eddig! Kinövi gyermekem szerintetek?
Szia! Nagyon sok gyerek van így még nagyobb korában is, lehet hogy egyszerűen kinövi majd. Én ismertem/ismerek is hasonló embert, bár ők kicsit idősebbek. Lehet próbálkozni azzal hogy lepedőt raksz, vagy felébreszted, szerintem, így viszont senki nem piheni ki magát.:( Szerintem nyugodtan add rá a pelenkát, talán azt jobban meg is szokja mint a pisis ruhát. Gyógyszertárban/egészség ügyi boltokban van pelus nagyobb méretben is, onnan tudsz szerezni. A fontos, hogy ezt egyikőtök se tekintse bajnak, vagy "cikinek".
Remélem, minden rendbe jön! Ha esetleg valami segítség kellene, nyugodtan írj privátban, én válaszolok.
Jobbulást nektek, és száraz éjszakákat!:)
Még nincs ilyen idős gyerekem, de nem tudom mnnyire jó megoldás, ha nem adnál rá pelenkát ahogy mások írták. Mert ugye mikor a gyerekeimen keztük a szobatisztaságnál ugye az olvastam ahoz, hogy valaki éjjelre is ágytiszta legyen a gyerek kell egy hormonnak termelődnie kell. Nem tudom, ha mnden éjjel pisiben lenne mnnyire tenne jót a gyereknek....
A délutánalvásnál is szokott gond lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!