Akik egyik napról a másikra levettétek a pelenkát, mesélnétek erről?
Nyáron volt kétéves a fiam. Itthonra levettem rólam a pelenkát már akkor is, mivel elég érzékeny a bőre, kenhetem bármivel, nyáron befülled szegénynek. Mutattam a bilit, wc-szűkítőt, hát, állandóan bepisilt. Így nem is erőlködtem. Aztán ősszel egy reggel levettem róla a pelenkát, de még nem voltam teljesen magamnál, és elfelejtettem ráadni másikat. Ő jött kia konyhába szólni, h pisi, pisi. Na mondom muti, hova sikerült, de nem, ment a bilihez, hogy akkor ráül. Onnantól máködik így a dolog, kakival is.
Alváshoz még kell neki egyébként a pelenka, illetve talán kétszer volt becsurranás, mert belefeldkezett valami játékba, hát van ilyen. Viszont, ami nagy szó, hogy a múlt héten volt egy hasmenéses betegsége, és akkor is szólt minden alkalommal, pedig nem volt kevés.
Szerintem a lényeg, hogy meglegyenek az elméleti előtanulmányok (ez a pisi, ez a kaki, ide kell csurgatni rendeltetésszerűen), meglegyen a lehetőség (bli, szűkítő), de erőltetni felesleges, majd jön magától a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!