Ez szerintetek jo ut a szobatisztasag fele?
Ezzel csak artasz , minek erolteted ? 2 eves sincs !
Te szolsz neki , es nem o erzi ...
Ahogy kiírtam a kérdést, utána kb 5 perccel azt láttam: hogy sétál oda a kislányom, csücsül le a bilire és pisil bele, mindenféle "felszólítás" nélkül, szóval sztem jó út volt :)
A csurgatásra pedig :) Először én is csak kinn vettem le a pelust, idebenn csak párnapja, a kis szőnyegeket felvettem, járólap van idebenn, napközben általában a nappaliban vagyunk, így itt könnyű feltakarítani.
A kanapéval meg szerencsések vagyunk, a kislányom csak akkor mászik, ha épp reggel megnéz egy mesét ébredés után, azonkívül tudja, hogy a kanapéra nem mászkálunk, így azt nem érte baleset :)
2. és 3. kommentelő:
Azzal semmi baj nincs, ha Ő szól neki, az a kutyáknál van. Itt azért kicsit más a helyzet, ugyanis mentális fejlődésével a gyerek felfogja, hogy egyedül is el tud menni a bilihez, vagy szólni Anyának, hogy segítsen.
Kérdező:
Ahogy írtad: semmivel nem vagytok elkésve!
Látod, hogy az agya mekkora mérföldkövet lépett 5 perc alatt? :) erről a mentális fejlődésről beszélek. Én is percről percre elcsodálkozom a kislányomon, hogy amit tegnap próbálgattunk több-kevesebb sikerrel, azt ma egyedül gond nélkül megcsinálja. hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!