Mi van olyankor, ha kezdődik az ovi és a gyerek még nem szobatiszta?
Aznap tölti s hármat mikor kezdődik az ovi, tehát papìron még nem lenne kötelező, de beírattuk.
Ha még mindig nem sikerül leszoktatni a pelenkáról mi a teendő? Odamegyünk és mondjuk hogy hello, várunk amíg ez a helyzet és majd jövünk?
(Beíratkozáskor mondtuk hogy nem szobatiszta, azt mondták annak KELL lennie)
Járt már valaki így?
Kicsit félve bár nehogy előre igyak a medve bőrére, de örömmel jelentem a kislányom rákapott a wc-re :) :)
Amióta utoljára ide írtam 4x pisilt bilibe, kb 3x a bugyiba, az összes többi pedig a wc-be sikerült :) Éjszakára persze pelenkát kap, de ez természetes ahogy informálódtam...
Nagyon tetszik neki a dolog, remélem ez így is marad!
Ma még pl nem volt 1 'baleset' sem! Mondjuk az első ilyen napon a szükségeseken kívül vagy 15x menni kellett, de inkább, minthogy tényleg pisilni kelljen neki és én meg nem veszem komolyan és bepisiljen..
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, a többi sorstársamnak pedig kitartást! :)
5,10-es vagyok.
Látod igaz lett, amit írtam😊. Ha megérik rá, pár nap alatt szobatiszta lesz!
20-as vagyok, Gratula nektek! :) Irigykedem rátok! :))))
Én még adok pár napot a gyereknek aztán letépem róla a pelust, lesz ami lesz! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!