Hogyan tovább? Sikerülhet a közeljövőben így?
Pontosan!
Anno azt hittem közhely, hogy erre meg kell érni, de szerintem így van. A Nagyfiam későn, 3,5 évesen lett szobatiszta, de akkor egy hét alatt éjjelre-nappalra. Mindössze egy baleset volt. Viszont,amikor előtt kb. fél évvel "erőltetni" akartam, az lett vége, hogy a gyerek, aki előtt már a böcsiben belekakilt néha a kis wc-be, utána félévig egyáltalán nem. Csak pelusba. Le is szidtak a gondozónők. Én meg ugye azért csináltam, mert a családtól csak azt hallgattam, hogy már el kellene hagynia a pelust. Ő 3 év 8 hónaposan ment oviba, és addigra teljesen szobatiszta lett.
Most az Öcsinél, már nem fogom erőltetni!
Dettó ugyanez van nálunk is kérdező. Kb. 2 héttel ezelőttig hallani sem akart a wc-ről. Rá-ráült, de szerintem fogalma sem volt mit akarok vele. Aztán egyszer sikerült úgy eltalálni, hogy belepisilt. Na, az úgy megtetszett neki, hogy aznap egyfolytában wc-re jártunk. Azóta hordja a bugyit, vagy szól és megyünk wc-re vagy nem és bepisil. Akkor szól egyből és kér másik bugyit. Nagydolog egyenlőre bugyiba, pelenkába megy, szerintem azzal nincs türelme a wc-n ülni. Érzi az inger, mert szól hogy kaka lesz, de ha megyünk a wc-re akkor általában korai, nincs türelme a szűkítőn ücsörögni, a bilit nem szereti.
Még van pár hét, reménykedem benne, hogy a pisilés előtt egyre többször fog majd szólni. Lehet az oviba majd egyébként is fog alakulni magától az ovónénik és az ovistársak között. Legfeljebb ha szólnak hogy problémás még akkor alvás előtt elhozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!