Megismertettem vele a wc t, bilit ezután mit hogyan kell? kinosabb kérdés is van
A másik, ha még pukizni sem tud, csak nagynehezen kihajtja belőle valami szélhajtó, akkor hogyan várjam egyáltalán, hogy tud majd nyomni pisi kaka produkálásához?
Jelenleg ott tartunk, hogy hagyom itthon meztelen lenni, es ha csurog, szolok, hogy ezt kell a bilibe es odahozom gyorsan.
Néha ráül, csak ugy a bilire(valoszinu nem célirányosan, csak játékbol)
Meséltem már képes kiskonyvből is a szobatisztaságrol, es látott engem is wc n ülni es mondtam is hogy látod, a nagyoknak már nincs pelenka stb.
Amugy tudja mit szeretnék a bilibe de többszöri emlékeztetések, figyelemfelhívás, motiválások után odaadja a bilit a kezembe, hogy inkább tegyem el a helyére..
Szoval már most rossz irányba haladok..
Pedig sokmindent olvastam a neten, ne erőltessük, ne kérdezzük jön e már, ne szégyenitsük meg ha bepisil es nem a bilibe, hagyjunk neki diszkreciot intimszférát is stb, mindent betartok(amugy is alap lenne) de pont a technikai részét nem irják sehol.v nem találom
akkor lesz rá érett, ha nemcsak hogy szólni tud, de rövid ideig vissza is tudja tartani. kicsi még...
hidd el, szólni fog. senki nem marad örökké pelenkában ;)
Köszi a tanácsokat :)
Annyi jo jel, ha tele a pelus, azt jelzi.
Én is az ovi miatt aggodom, de ezek szerint korán kezdtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!