Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Megismertettem vele a wc t,...

Megismertettem vele a wc t, bilit ezután mit hogyan kell? kinosabb kérdés is van

Figyelt kérdés

A másik, ha még pukizni sem tud, csak nagynehezen kihajtja belőle valami szélhajtó, akkor hogyan várjam egyáltalán, hogy tud majd nyomni pisi kaka produkálásához?

Jelenleg ott tartunk, hogy hagyom itthon meztelen lenni, es ha csurog, szolok, hogy ezt kell a bilibe es odahozom gyorsan.

Néha ráül, csak ugy a bilire(valoszinu nem célirányosan, csak játékbol)

Meséltem már képes kiskonyvből is a szobatisztaságrol, es látott engem is wc n ülni es mondtam is hogy látod, a nagyoknak már nincs pelenka stb.

Amugy tudja mit szeretnék a bilibe de többszöri emlékeztetések, figyelemfelhívás, motiválások után odaadja a bilit a kezembe, hogy inkább tegyem el a helyére..

Szoval már most rossz irányba haladok..

Pedig sokmindent olvastam a neten, ne erőltessük, ne kérdezzük jön e már, ne szégyenitsük meg ha bepisil es nem a bilibe, hagyjunk neki diszkreciot intimszférát is stb, mindent betartok(amugy is alap lenne) de pont a technikai részét nem irják sehol.v nem találom

2016. jún. 23. 14:25
 1/8 A kérdező kommentje:
2 éves mult.
2016. jún. 23. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj még vele. Egyáltalán nem érett a bilizéshez.
2016. jún. 23. 14:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Mikor lesz érett? Azt miből tudni?
2016. jún. 23. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:
És akkor hogyan kell majd ezt csinálni?
2016. jún. 23. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg pár hónap múlva. Hiába itt a jó idő, de még szerintem sem érett rá. Keress rá, mik a szobatisztaságra érettség jelei, de amíg ő nem akarja addig bármit csinálsz úgysem fogja. Azt az 1 tippet adnám, ha mész wc-re had menjen utánad, lássa, hogy ez természetes és, hogy mit hogyan kell.
2016. jún. 23. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:

akkor lesz rá érett, ha nemcsak hogy szólni tud, de rövid ideig vissza is tudja tartani. kicsi még...

hidd el, szólni fog. senki nem marad örökké pelenkában ;)

2016. jún. 23. 15:12
 7/8 Snorri ***** válasza:
Szerintem is várj még vele. Én is olvastam a témában, és azt írták, hogy 2 és fél, de sokszor inkább 3, mire megérik rá. Nem jó, ha így szenvedtek, csak rossz emlék, nyűg marad neki. Az pedig később komoly lelki gondokat okozhat. Onnan tudhatod, hogy pl érdeklődik a wc iránt, jelez, hogy kakis, legalább két órán keresztül száraz marad a pelus, meg ilyenek. Nekem kettő múlt a fiam márciusban, de ő eleve különc. :) A védőnő mondta, hogy eleve a szobatisztaság az egyik terület, amit az akaratával tud befolyásolni, tehát sokszor dacból sem :) Mi amikor kimegyünk, akkor nem adok rá pelust a kertben, néha szólok neki, hogy szóljon, ha pisilni kell. Persze nem szól. De legalább érzi. A pelusban annyira nem zavarja őket, mert jól felszívják a nedvességet. Amikor bejövünk, akkor ő mondja, hogy nem kell pelus. Mondom, akkor szóljál, persze nem szól. Bugyipelust használunk, van szem előtt wc szűkítő, és ha akarja, akkor odavisszük, letoljuk a pelust, stb. Ez ritka...Én nem izgulok emiatt. Úgy vagyok vele, hogy ha ovi előtt két-három hónappal sem akarja, akkor majd elkezdek aggódni. :)))
2016. jún. 23. 15:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat :)

Annyi jo jel, ha tele a pelus, azt jelzi.

Én is az ovi miatt aggodom, de ezek szerint korán kezdtem :)

2016. jún. 23. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!