2.5 éves fiam nem hajlandó bilizni! Mit tudok még csinálni?
Figyelt kérdés
A nyáron nagyon belendültünk ,hogy majd leszoktatom,az tudni kell ,hogy két percre nem ül le nagyon pörög, eleven gyerek.Ha a bilit viszem ráül, majd feláll és elviszi a helyére még az ajtót is becsukja utánna!A wc-re is ráül és már ugrik is le,pedig játszunk közben de nem érdekli egyáltalán. Tapasztalat talán tanács?köszi2015. okt. 16. 11:34
1/4 anonim válasza:
Miért ülne a bilire, ha nem kell neki pisilni? Vedd le a pelust és mondd meg neki, hogyha pisi lesz, menjen a bilire. Előbb-utóbb csak felfogja, mit akarsz. Ha napokig bepisil, akkor várj pár hónapot, még nem érett a dologra. De én 3 éves kor előtt nem erőltetném, ha nem muszáj.
Pisiltetheted időre is, ha pl. menni kell valahová, felkelés után, hogy rájöjjön, mire való a bili.
2/4 anonim válasza:
Hagyni kéne, hogy őt kezdje el érdekelni a téma.
3/4 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam januárban lesz 3 éves. Mi is nagyon belendültünk nyáron de teljesen értelmetlen volt, ott pisilt kakilt ahol érte, nem szólt és nem volt hajlandó használni a bilit sem. Most tartunk ott, hogy fellépős WC szűkítőnk van arra felmászik és fürdés előtt esténként magától megy pisilni a WC-be de ezen kívül nem hajlandó foglalkozni a dologgal. Nem erőltetem, a védőnő szerint is ez már jó, hogy este magától megy, majd egyszer csak szólni fog nap közben is. Ne erőltesd, majd megérik rá és magától fog szólni.
4/4 anonim válasza:
Megvárod, míg ő akarja. Akkor gyorsan le fog szokni a pelusról.
Gyerkőceim 33-34 hósan lettek szobatiszták, rá 3-4 hónapra kezdődött az ovi.
Nektek még oviig is több időtök van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!