Hogyan vegyem rá hogy szoljon ha pisi lesz?
Figyelt kérdés
25 hónapos a kislányom nagyon értelmes, okos, de a szobatisztasággal hadi lábon állunk. Pelust csak alváshoz, vagy ha valahova megyünk, akkor adok rá , amugy bugyiba van. Kérdezem tőle h lesz-e pisi de nem válaszol. Ugy szoktam h mikor gondolom h pisi lesz ráültetem a bilire és olyankor szokott is egyböl pisilni. Amugy csak akkor szól már ha bepisilt. Mit csináljak?2015. aug. 24. 15:07
1/7 anonim válasza:
Hagyd, mert ennek így köze sincsen a szobatisztasághoz. Éppen csak 2 éves múlt, hová sietsz?
2/7 Mumusan válasza:
Vársz, hogy megérjen rá. Lehet hogy nem tudja még visszatartani. Mi is pont a szobatisztaság fázisában vagyunk. Amikor bepisil, akkor mindig mondom neki hogy elmondom a kis barátnőjének. Meg figyelem a jeleket. Ha fogja a kis kukacát (fiam van) akkor tudom hogy pisi lesz, és mondom neki hogy most pisilni kell.
3/7 A kérdező kommentje:
De amugy őt is zavarja, mert ha pelus is van rajta éjjel is felkel és szól, h anya bepisiltem. És szerintem érzi is ha kell neki mert olyankor már ő is fogdozza a gotyójàt és olyankor szó nélkül rá ül a bilire és pisil. Csak mikor épp nem érek rá ugy figyelni rá, akkor történik baleset. Ha és a kakit van ugy h megmondja
2015. aug. 24. 15:24
4/7 anonim válasza:
Nem érett még rá, várjatok pár hónapot.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is hagyd még. A szobatisztasággal,ha érett rá a gyerek nem kellene kínlódni. Akár egy hét alatt az lehet. De ehhez az kell,hogy felismerje az ingert, és tudja is tartani egy picit. Aztán nyilván egyre tovább tudja majd tartani.
7/7 anonim válasza:
Ahhoz, hogy szobatiszta legyen, az is kell, hogy az ingert időben érezze. Ezt még a te gyereked nem tudja, nem érzi, éppen ezért még nem érett a szobatisztaságra!
Hagyni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!