Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Vihetem e oviba ha még nem...

Vihetem e oviba ha még nem szobatiszta?

Figyelt kérdés
Kisfiam májusban töltöttebe 3.évét és még nem szobatiszta.Napközben nincs rajta pellus de hiába viszem a wc re többször is hiába kérdezgetem az esetek 99%ában a szobákban végzi a pisit,kakit.Szeptembertől kezdi az ovit.Úgy tudom már nem feltétel a szobatisztaság viszont nem tudják hol tisztábarakni és emberük sincs aki elvégezné.A problémát már emlitettem a neurologusának aki azt mondta még nem indokolt h. Pszichiologushoz vigyem.Ez még belefér.Engem sem izgatna annyira majd ha itt az idelye szobatiszta lesz.Csak az ovi várja el.
2015. aug. 5. 13:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Azért mert nálunk elvárás, 0%?
2015. aug. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!