Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mennyi idős volt a babád,...

Mennyi idős volt a babád, amikor elkezdett szólni, ha bekakilt?

Figyelt kérdés
A lányom mostanában sokat mondja hogy kaka. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, bár amikor mondta, az esetek 80%-ban volt kaka a pelusban...gondoltam csak rá hibázott. Ma viszont pelus csere után tettem be az ágyba, elalváshoz, és rá 4 percel szólt hogy kaka...és tényleg be volt kakilva. Jövő héten lesz egy éves. Normális, hogy ebben a korban már mondja? A ti babátok is mondta? Tudom, messze vagyunk a szobatisztaságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak érdeklődés szintjén kérdem.
2015. júl. 11. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia, az én kisfiam is már mondogatta meg mutatta a pelusát már 10 hónaposan is,, hogy ha be volt kakilva, de viszont most vagyunk 14 hónaposak, de a bilibe még nem megy, illetve nem marad meg rajta, mert mindig izeg-mozog, mindig megy, megy és megy.Úgy vagyok vel, hogy nem erőltetem, majd csak rászokik valamikor.jó persze mondogatom neki, de nem láncolom le ha nem akar ráülni.van olyan gyerek is aki csak 2 és fél éves korától szobatiszta, és azzal sincs semmi gond.van olyan ismerősöm aki azt mondta, hogy az ő gyereke már 9 hónaposan teljesen szoba tiszta volt, hát erre inkább nem mondtam neki semmit.Persze ezt is csak azért mondta, hogy mert az ő gyereke jobb mint az enyém.Én nem akarom a gyerekem senkiével sem hasonlítgatni, ő így tökéletes nekem ahogy van, attól, mert , hogy, ő még 14 hónaposan nem bilibe végzi a dolgát, attól nagyon okos, ügyes kislegény.
2015. júl. 17. 19:28
 12/14 Nánási Eszter válasza:
Az én öcsém csak mutatja hogy van valami a pelóban .
2015. júl. 22. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a korban ez normálus. Az én lányom 12 hónaposan szólt , hogy kaka. Aztán rá 2-3 hónapra direkt letagadta , még ha rá is kérdeztem és tudtam , hogy kaka van.
2015. aug. 3. 07:46
 14/14 anonim ***** válasza:
13 vok . Még annyit , hogy most 20 hónapos , és a legkisebb pisi is zavarja , így most kezdtem bilire ültetni.
2015. aug. 3. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!