Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Kislányom most lett 8 éves...

Kislányom most lett 8 éves még most is bepisil. átgondolva eljutottunk arra a pontra hogy adunk rá este pelust. A libero legnagyobb méretére gondoltam, vékony testalkata van így biztosan jó lesz még. Hogyan vezessem elő hogy ez nem szégyen neki?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van hasonló ismerőse,családtagja megoszthatna pár információt hogyan vészelték át.Hogyan mondjam meg hogy nincs ebben rossz és ő ugyanolyan értékes? Nem akarom elijeszteni az első pelenkázáskor!?

2015. ápr. 4. 16:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

11 éves koromig pisiltem be éjszaka (bár nem minden éjjel), mégsem kaptam pelenkát. Engem is költöttek éjjel, reggel nem emlékeztem semmire, pedig voltak érdekes sztorik, mikor a konyhába a kukába akartam pisilni. :) Egy idő után magamtól keltem (nem tudom pontosan, hogy mennyi idő kellett).

A fiam lassan 6 éves, el sem tudnám képzelni, hogy akár most is pelust adjak rá, nem hogy később.

2015. ápr. 4. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
rngemet is sokáig pelenkásztak és szarul eset
2015. ápr. 5. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

nem adnék rá pelekát, 8évesen biztos, hogy nagyon megalázónak érezné. Trauma lenne neki.

Inkább keltsd fel éjszaka.

2015. ápr. 6. 21:56
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Amig nem lettem iskolás adig anyám tett tisztába.

És amikor iskolás lettem akortól pelenkázom magamat napal meg éjel is. Mert inkotes vagyok, és nem is tudnak rajta segíteni

2015. ápr. 13. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
A szomszéd kis lány még 10 évesen is pelenkát hord éjel.
2015. ápr. 13. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha mostanáig is bepisilt akkor eddig mit csináltatok? A libero junior a legnagyobb méret 25+ nem csak vékony testalkatra jó, én 53 kg vagyok és rám is jó lenne. Ha eddig is bepilt miért most van az első pelenkázás. semmit nem értek.
2015. ápr. 14. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem adnék rá pelenkát. Nekem ugyan kisebb a lányom, 6 éves lesz, de tavaly még nálunk is előfordult, hogy bepisilt sokszor. Nekünk többen is (pszichológus, óvónéni) az éjszakai felkeltést javasolták. Először szkeptikus voltam, de bevált. Kitapasztaltuk kb. mikor történnek a balesetek, és hajnal 2-re beállítottuk az ébresztőt. Sokszor Ő fel sem ébredt rá, hogy kivittük pisilni. Egy fél év alatt rendeződött a dolog, és fel sem kel éjszaka.
2015. ápr. 21. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:
4%
Én is sokszor bepisiltem éjszaka gyerekkoromban. Hetente 2-3 alkalommal is. Anyukám csak pelenkában engedett lefeküdni aludni, így kerülte el az állandó ágyneműmosást. Én nem éreztem szégyennek a pelenka hordását, megértettem hogy szükséges, ha nem akarom folyton eláztatni az ágyamat. Nekem is kényelmesebb volt. Egyáltalán nem éreztem megalázónak. Én 17 évesen lettem ágytiszta. Ha az én gyermekem bepisilne éjszakánként, gondolkodás nélkül bepelenkáznám. Persze előtte megbeszélném vele, hogy mindenkinek jobb így. 23L.
2015. ápr. 27. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!