Most akkor szobatiszta vagy sem?
Hát, most biztos le leszek pontozva..... Én a barátnőd helyzetében vagyok. Sajnos olyan világot élünk, ahol állandó a verseny, a megfelelni akarás, és óhatatlanul hasonlítgatjuk a gyerekeket. Az enyém mindenben később érik, mint a környezetemben élők fiai, és a hajam égnek áll (pedig az eszemmel tudom, hogy nem kéne, és tiszta hülye vagyok) ha bármiben hamarabb csináltak bármit mint az enyém. Megmagyarázhatatlan, de én is próbáltam magamban válaszokat találni, hogy miért, és sokszor eszembe jutott, hogy biztos az anyuka tett valami olyat, amitől hamarabb fejlődik az enyémnél.
Hidd el, őrjítő érzés, és én már meg sem kérdeztem senkit, hogy hány foga jött ki, jár-e már, semmit, mert eluralkodott rajtam a düh a választ hallva, hogy nem igaz, én miért nem tudok dicsekedni!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!