Normális, vagy nem?
Én 9 éves koromig bepisiltem éjszaka.
Nem volt semmi szervi oka, nálunk az otthoni stressz, sok veszekedés, verés miatt volt szerintem.
Nem azt mondom, hogy ez a normális, sőt, de 4, 6 évesen még belefér szerintem, pláne, ha a barátnőd kapcsolata sem felhőtlen.
Nekem a nagyobbik fiam sokáig bepisilt éjszaka és még gyakran előfordultak balesetek a délutáni alvás alatt is. Én rettenetesen meg voltam rémülve, több helyen is utánakérdeztem és mindehol ugyanazt a választ kaptam, hogy 5 éves korig normális. 5. szülinapja előtt pár hónappal megszűnt ez a probléma szerencsére.
A bepisilés ennyi idősen már inkább pszichés háttér miatt van. Nincs valamilyen probléma otthon, ami ezt okozhatja?
Köszönöm mindenkinek. Nem is 4 éves a gond, ahogy már írtam is, hanem a 6.
Az enyémek sem lettek hamar szobatiszták, másfél éves korától volt száraz éjszakára a lányom, nappalra 3 volt. A fiam is hasonlóan. Tehát én is úgy gondolom, meg kell érni rá.
Vannak otthon problémák, de átlagos szinten, nincs semmi kirívó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!