Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Ha ĂŠjszaka hetente egyszer...

Ha ĂŠjszaka hetente egyszer bepisil a gyerkĂľc, akkor mĂĄr nem adtok rĂĄ alvĂĄshoz pelenkĂĄt?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam, hogy visszaesĂŠs lenne vkinĂŠl, ha utazĂĄs miatt Ăşjra adna, de amĂşgy hetente bepisil. EnyĂŠm is kb. hetente 1szer kel pisis pelussal, de ĂŠn szoktam adni rĂĄ. Az baj? GumilepedĂśt vettem, de azon nem bĂ­r aludni, nagyon kĂŠnyelmetlen szerintem is, Ă­gy nem hasznĂĄljuk. Gyakran ĂĄtjĂśn a mi ĂĄgyunkba ĂŠjjel, ha ott ĂŠrnĂŠ a baleset, hiĂĄba az Ăľ ĂĄgyĂĄn a gumilepedĂľ. Van egy 10hĂłs kistesĂłja, aki miatt pelust amĂşgy is veszĂźnk. Ti levennĂŠtek mĂĄr? A kicsi miatti ĂŠjszakĂĄzĂĄsok miatt nem lenne kedvem mĂŠg ĂĄgynemĂť cserĂŠkhez is ĂŠjjel. EgyĂŠbkĂŠnt 3,5ĂŠves, nappal tavaly nyĂĄr Ăłta szobatiszta.
2014. febr. 11. 13:26
 1/1 anonim válasza:

Nem teljesen tudom elolvasni a kérdkést.

Én is bevizeltem 12 éves koromig rossz visszagondolni

de jó hogy már vége. Ezt az eredményt nehezen lehet elérni

Pl:pisilés közben megállítod aztán elindítod... Sokszor

Ezzel egyződik a záróizmod

Pl: meleg sózsák a pocakra (kedvenc)

MINDIG DE MINDIG teljesen ki kell üríteni a tankot

Mert úgymond "le algásodhat" ami rossz annyira nem kell megilyedni

mondjuk élyszaka fel kell kelteni a gyereket 2x 3x is

nem bizos hogy erre reggel majd elmékezni fog :-)

estére nem szabad túl sokat inni -.-

Remélem tudtam segízeni

Lehet pszichológiai gond is de ez baromság

Pszichológiaig csak az lehet a gond hogy kevésbé hagyjuk önállósodni a gyermeket vagy nem eléggé törödünk vele vagy szorong egész nap

Ami kihat az álmaira(volt amikor azt álmodtam hogy wc-n ülök oszt úgy gyütt :-) :-) :-)

Na pá

2014. febr. 26. 00:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!