Járt más is úgy, hogy kipróbált több mosható pelenkát is, de egy se vált be? Meddig érdemes kísérletezni? Vagy mikor kell feladni?
Zsebes pelenkát használunk, ez szépen illeszkedik a lányomra. De legfeljebb 2 órát bír ki (5 vagy 6 réteg betéttel), viszont ekkor már gyakran pisis a body széle. Vagy ha eszik és sokat ül, akkor az egész feneke pisis lesz, mert -gondolom- kinyomja a pisit a betétből. Volt külső-belső rendszerünk is, de azt nem is tudtam ráadni, egyszerűen nem illeszkedett az alkatára. Egyszerűen minden a mosható pelenka ellen szól. Vagy?
Kérem csak az válaszoljon, akinek van tapasztalata! Vagy hasonlóan bajban van és panaszkodna egy kicsit:-)
Köszönöm a válaszod! Ki fogom próbálni az extra külsőt, ez magamtól biztosan nem jutott volna eszembe!
Közben meg kísérletezgetek a betétekkel, mennyi az elég és nem zavaróan vastag...
Belsőt nem tudnék varrni:-(
Kb 2 óránként én is cseréltem anno a fiamnál a moshatókat. Ezek azért nem bírnak annyit mint az eldobhatós.
És az sem mindegy, újonnan vetted-e vagy használtan, mert a sok mosástól azért kopnak rendesen, csökken a szívóképességük. Nekünk a bambusz-pelusok váltak be, és a flip márkájú külső. De a külsők is egy idő után ott ahol a legtöbb súrlódás éri (pont a combok között) egy idő után kibolyhosodnak és elkezdik átereszteni a nedvességet. Az all-in-one pelusok nekünk sem váltak be, mert ahol a külső és a belső réteg összeér, ott egy kicsit valahogy mindig "kifordul" és bizony átázik.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Betétekkel kísérletezgetek, úgy tűnik sikerült megfelelő kombinációt alkotni. Vastagabb betét mellé 4 réteg tetra pelenkát hajtogatok, vékonyabb mellé nyolcat, azaz egy teljes pelenkát. Levágtam a tetrák szélét, szépen beszegtem lapos pelenkaöltésekkel, s így elég vastagok, de mégsem zavaróan. Tapasztalatom szerint ha a pamut tetra van felül, jobban eloszlik a betétben a nedvesség, nem koncentrálódik annyira egy helyre.
Köszönöm mindenkinek, így még nem kell feladnom!!!
Utolsó válaszolótól kérdezném,hogy kaway pelust hol tudott venni? Olvastam róla régebben, s mindenki csupa jókat írt.
Használtam vettem a mamamin.
Ez is érdekes lehet neked:
A 60. hozzászólásban írnak egy spéci betétről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!