Ti melyik bilit vennétek meg?
Vagy van/volt esetleg vmelyik a gyereketeknek?
Köszi a válaszokat!
Nekünk is a zöld ikeás volt, kettőt is vettem belőle, volt a wc-ben és a fürdőben is egy.
Nem kell ennél több- stabil, erős műanyag, könnyen lehet kiönteni és tisztítani- ennyi a bili dolga.
Megvehetnénk a 10 eFt-os Fisher Price-t is, de totálisan feleslegesnek tartom a zenélős, csillogós, matricás stb. dolgokat is.
Még talán a fedeleset is- ha van benne termék, akkor azt ki kell önteni, ki kell takarítani, nem lefedni :)
Az első Ikeás szerintem azért nem jó, mert nagyon szögletes a pereme, szerintem nem kényelmes.
Nekünk a harmadik linken levő van, valóban kicsit labilis, de csak akkor jelent gondot, ha a gyerek közlekedik a bilivel. ha nyugodtan ül rajta, akkor nem probléma. Előnye, hogy sok fér bele, jó mély. A kisebbik bilinkbe belelóg a baba popója, a fiamnak meg a zacsija, ha sokat pisilt - az egy Mülleres 690 Ft-os darab, amúgy a kisebbikem azt szereti jobban (most 22 hónapos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!