2 éves kislányom nem pisil az udvaron?
Igen!!!:D
A lányom ugyan ezt csinálta eleinte nem volt hajlandó a szabadban pisilni. Pedig ő már 3éves volt.
Oh, a "szabadban pisilést" külön meg kell tanulni. Fiúknál egyszerűbb a helyzet sajnos...
3 kislány anyukája
Egy időben mindenhova vittük a bilit. Ez lemaradt. :)
3-as
Igen, idővel. Addig meg bili. Autópályán is. De még mennyire, főleg amikor kakilni is kell...
Egyébként hosszabb autóútra célszerű eleinte pelust adni, vagy vízhatlan lepedőt alá tenni, mert hiába szól, van, hogy 10perc a köv. kiálló, és az már késő lehet.
a 3 lányos
1-es vagyok.
Papírbili,csodákra képes!:)))
Egyszer volt olyan hogy elindultunk kirándulni,és a lányunk nem volt hajlandó az erdőbe pisilni.:( Hiába mutattam már neki én is hogy kell nem pisilt,inkább visszatartotta 1,5óráig közben sírt. Még szerencse hogy volt rajta pelus,pont e miatt mert nem akart pisilni a szabadban. Ekkor még nem tudtam hogy van papírbili.
A lányom akkor kezdett el kint is pisilni,mikor látta a többi gyerek hogy csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!