2év 10hós lányom miért nincs még a szobatisztaság közelében sem? Öntenétek belém egy kis lelket?
Már 2 hónapja próbálkozom vele, kb. 2hetente feladom, és visszaadom rá a pelust 1 hétre, hogy erőt gyűjtsek. Ha Én ráültetem a bilire, vagy wc-re belepisil, néha bele is kakilt, de ha nekem nem jut eszembe, akkor ő nem szól egyáltalán, simán elücsörög a pisisbe, kakiba, tök mindegy neki...nem erőltettem, és most se tenném, de nagyon el vagyok kenődve már, mert szeptemberben menne oviba, és tudom, már utánaolvastam, meg beszéltem a védőnővel, orvossal, hogy ezt nem lehet siettetni, de mi lesz így velünk? Hogy megyek dolgozni majd??
Volr egy olyan időszak, hogy ő kérte, hogy vegyünk bugyit, mert a bölcsiben már sok kislány szobatiszta, és biztos mutogatták a bugyikat egymásnak, én meg azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy itt az idő, de hát nem úgy néz ki..
Persze tudom, hogy ez nem a világ vége, ennél sokkal nagyobb bajunk sose legyen, de most nekem ez nagy dilemma...
köszi
Kicsi fiam pucéron már mindig szólt, ha vécéznie kellett. Gondoltam itt az idő. Aha... pár nap altt eljutottunk odáig, hogy sohasem szólt, hiába ült a bilire, nem produkált bele, majd két perc múlva a konyha közepén tocsogott a pisiben. Feladtam eldöntöttem, hogy visszaadom rá a pelenkát és egy hónapig ki sem mondom, hogy pis, bili stb.
4 nap múlva hoz nekem a szekrényből egy gatyókát, hogy ezt akarja fölvenni pelus helyett. Mondom, akkor szólni kell, ha pisilni kell. Erre ő, hogy persze, hogy szól.
Onnantól kezdve lett stabil szobatiszta. 5-nél többször nem pisilt be. Az oviban , bölcsiben pedig egyszer sem.
Véleményem szerint csak akkor sikerül, ha ő maga akar szobatiszta lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!