Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » 2év 10hós lányom miért nincs...

2év 10hós lányom miért nincs még a szobatisztaság közelében sem? Öntenétek belém egy kis lelket?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja próbálkozom vele, kb. 2hetente feladom, és visszaadom rá a pelust 1 hétre, hogy erőt gyűjtsek. Ha Én ráültetem a bilire, vagy wc-re belepisil, néha bele is kakilt, de ha nekem nem jut eszembe, akkor ő nem szól egyáltalán, simán elücsörög a pisisbe, kakiba, tök mindegy neki...nem erőltettem, és most se tenném, de nagyon el vagyok kenődve már, mert szeptemberben menne oviba, és tudom, már utánaolvastam, meg beszéltem a védőnővel, orvossal, hogy ezt nem lehet siettetni, de mi lesz így velünk? Hogy megyek dolgozni majd??

Volr egy olyan időszak, hogy ő kérte, hogy vegyünk bugyit, mert a bölcsiben már sok kislány szobatiszta, és biztos mutogatták a bugyikat egymásnak, én meg azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy itt az idő, de hát nem úgy néz ki..

Persze tudom, hogy ez nem a világ vége, ennél sokkal nagyobb bajunk sose legyen, de most nekem ez nagy dilemma...

köszi

2013. júl. 7. 14:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi fiam pucéron már mindig szólt, ha vécéznie kellett. Gondoltam itt az idő. Aha... pár nap altt eljutottunk odáig, hogy sohasem szólt, hiába ült a bilire, nem produkált bele, majd két perc múlva a konyha közepén tocsogott a pisiben. Feladtam eldöntöttem, hogy visszaadom rá a pelenkát és egy hónapig ki sem mondom, hogy pis, bili stb.

4 nap múlva hoz nekem a szekrényből egy gatyókát, hogy ezt akarja fölvenni pelus helyett. Mondom, akkor szólni kell, ha pisilni kell. Erre ő, hogy persze, hogy szól.

Onnantól kezdve lett stabil szobatiszta. 5-nél többször nem pisilt be. Az oviban , bölcsiben pedig egyszer sem.

Véleményem szerint csak akkor sikerül, ha ő maga akar szobatiszta lenni.

2013. júl. 7. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!