Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » 2 évesemen nincs pelus és...

2 évesemen nincs pelus és mindenhova oda kakil. Hogyan vezessem rá hogy ne csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van neki bilije, és szokott is rajta ülni. De ha nem ültetem rá akkor nem szól. Már eléggé kellemetlen hogyha jön valaki hogy a kakát takarítom. Valami tipp kéne, volt másnál is ilyen?
2013. jún. 20. 13:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van még időnk, nem is siettetem. Többször kérdezem tőlle hogy nem e kell pisilni vagy kakilni. Mindig azt mondja nem. De már van hogy kimegy az udvarra pisilni. Kertes házban lakunk. S már a bilibe is kakált többször. Csak hát vannak még balesetek. De pár hete beteg volt és korházban voltunk, ott is azt mondták nincs elkésve egyáltalán. Kár hogy ezt a rokonok nem értik meg. Mert hát a többi dédi már egy évesen szoba tiszta volt. Én meg rossz anya vagyok mert a gyerek bekakál.
2013. jún. 20. 19:34
 12/17 anonim ***** válasza:
A dédik is szeretik megszépíteni a múltat, messziről jött ember azt mond amit akar.
2013. jún. 21. 10:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy te meg fél évesen...
2013. jún. 21. 11:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Ráadtam a pelust, ha nem érett rá nem érett rá ennyi. Elvégre még csak két éves. Majd megpróbáljuk pár nap vagy hét múlva újból. Igaz már megkaptam hogy meddig akarom rajta hagyni a pelenkát. De nem érdekel az én gyerekem majd én tudom mit hogyan csinálok. Még kell a pelenka és ennyi.
2013. jún. 21. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Na, végre! Ez a jó válasz, nem amit eddig írtál, hogy ez ezt mondja, az meg azt!!!!

Türelem, én is az vagyok, nekem van a 2 éves fiam, ja, és előbb levette a pelust, és csak body volt rajta, furi szagot éreztem, és ahogy a body-t megnéztem, a konyha közepére pottyant a cucc, gyereket meg lehetett a kádba tenni, mert nyakig szaros volt...:)

2013. jún. 21. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha két évesen elpotyogtatja a kakikat. :) Könnyebb a padlóról felszedni mint a pelenka által fenekére kent anyagot sikálni. ilyen melegben meg persze hogy pucér fenékkel jobb.

Ha jön hozzátok valaki, akkor vagy adsz rá pelust (és ugyanúgy kérdezgeted, mintha nem lenne rajta), vagy nem foglalkozol a megjegyzésekkel. Nem értem én ezt, az öregek már elfelejtették, hogy megy a szobatisztaság? Azt hiszik, egyik napról a másikra? Fiam is két évesen volt hogy a padlóra kakilt, de ahogy múlt az idő, egyre ritkábban, és rá két hónapra teljesen el is hagyta.

Jól teszed, kérdezgetni kell, ha sejted hogy pisilnie kellhet, ráülteted a bilire vagy kimentek az udvarra, ha sikerül, akkor lehet egy kicsit örülni ("látod, ott a pisi, jól van, máskor is szólj ha kell"), ha nem, akkor sincs semmi baj.

2013. jún. 22. 00:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Próbálkozzunk, kemény meló. Jöhetnek még tippek.
2013. jún. 22. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!