2 évesemen nincs pelus és mindenhova oda kakil. Hogyan vezessem rá hogy ne csinálja ezt?
Na, végre! Ez a jó válasz, nem amit eddig írtál, hogy ez ezt mondja, az meg azt!!!!
Türelem, én is az vagyok, nekem van a 2 éves fiam, ja, és előbb levette a pelust, és csak body volt rajta, furi szagot éreztem, és ahogy a body-t megnéztem, a konyha közepére pottyant a cucc, gyereket meg lehetett a kádba tenni, mert nyakig szaros volt...:)
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha két évesen elpotyogtatja a kakikat. :) Könnyebb a padlóról felszedni mint a pelenka által fenekére kent anyagot sikálni. ilyen melegben meg persze hogy pucér fenékkel jobb.
Ha jön hozzátok valaki, akkor vagy adsz rá pelust (és ugyanúgy kérdezgeted, mintha nem lenne rajta), vagy nem foglalkozol a megjegyzésekkel. Nem értem én ezt, az öregek már elfelejtették, hogy megy a szobatisztaság? Azt hiszik, egyik napról a másikra? Fiam is két évesen volt hogy a padlóra kakilt, de ahogy múlt az idő, egyre ritkábban, és rá két hónapra teljesen el is hagyta.
Jól teszed, kérdezgetni kell, ha sejted hogy pisilnie kellhet, ráülteted a bilire vagy kimentek az udvarra, ha sikerül, akkor lehet egy kicsit örülni ("látod, ott a pisi, jól van, máskor is szólj ha kell"), ha nem, akkor sincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!