Babylove pelenka mennyire jó?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategóriában írtam e be, olyan kérdésem lenne kinek mennyire vált be a babylove drogériás pelenka?2023. nov. 23. 22:51
11/14 anonim válasza:
Jó, mi szerettük, pár hónaposan kezdtük használnk. Már egy ideje pampers pantsot használunk, de most nem volt és vettem egy babylove bugyipelenkát, ez is tökéletesen megfelel.
Sőt a pampers 4es mintha szorította volna a combtövénél, ez pedig kényelmesebbnek tűnik azon a részen.
12/14 anonim válasza:
0-as méret óta használjuk, most 10 hónapos a fiam. Nekünk nagyon bevált.
13/14 anonim válasza:
Kiserletezni kell, mindenkinek mas valik be.
En nem szeretem annyira, egyreszt egy ejszakat jelenleg nem bir ki, atazik, masreszt tenyleg elegge pisi szaga van akkoris, ha egyaltalan nincs tele. Ugyanez a bajom a lidl, rossmann sajatmarkasokkal.
De ez a mi tapasztalatunk, masnak meg mas, tenyleg csak azt lehet ra mondani, hogy ki kell probalni :D
14/14 anonim válasza:
Nekem soha nem ázott át, szemben pl. a Lidl-ös pelussal, ami állandóan. De látod, másnak meg ez ázott át és más nem. Ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!