El kedzte érdekelni a kisfiamat a wc, hogyan tovább?
Persze, hogy szeretne raulni, mert latja rajta ultok ti is.
Ennek semmi koze a szobatisztasaghoz.
Én vennék egy wc szűkítőt a helyedben, és amikor a baba érdeklődik, akkor ajánld föl neki, hogy fölülteted. Gatya le, pelus le, ültesd föl, szórakoztasd, míg meg nem unja és le akar jönni. Akkor megnézitek, hogy lett-e valami, ha igen, megdicséred. Aztán visszapelenkázod, ha szárazat vettél le róla, akkor vissza is adhatod.
Az én fiam mindig pisil, mikor töltöm a vizet a kádba, szóval olyankor is ráültetem a bilire (mi azt használunk, wc szűkítővel nem is menne, mert másutt van a wc). Plusz ráültetem reggel, mikor pelenkázom, akkor sokszor bele is kakil. Ha föláll, akkor mondom neki, hogy oké, akkor most bepelenkázom, erre inkább azonnal visszaül. Közben játszunk, pl. építőkockával, vagy könyvet nézegetünk. Ha lesz valami a biliben, akkor megdicsérem, és elmondom, hogy ezt most kiöntjük a wc-be, mert a kaka meg a pisi a wc-be való.
Így valamivel kevesebb pelenka fogy, de szobatisztaságnak nem nevezném. Mondjuk szobatisztaság előkészítése :-)
De van, amikor teljesen magától ül a bilire. A kiskádat a nagykádba teszem, úgy fürdik, és felállva eléri a bilit, ami a falra van akasztva. És volt már többször, hogy levette a bilit a falról, ráült, belepisilt/kakilt, aztán visszamászott a kiskádba fürdeni.
4-es, a kerdezonek gyereke van, nem kutyaja, hogy fanal pisiltassa. Cigany szokas.
Kerdezo, nem ezek nem jelek. Egyszeruen utanoz.
3 eves kor korul ernek meg agyilag a szobatisztasagra, majd akkor lesznek jelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!