Mivel jobb a bugyi pelenka mint a sima?Miben segít?Mi a célja?
1) könnyebb bepelenkázni vele az olyan gyerekeket, akik nem tűrik a pelenkázást, tehát izegnek-mozognak, nem maradnak meg a tépőzáras pelenkázááshoz fekve az asztalon
2) szobatisztaságra szoktatási időszakban, amikor már folyamatban van, de még nem stabil / bizonytalan a dolog, akkor ezt könnyen tudja le-fel húzni a gyerek
A szobatisztaságot nem segíti, ha erre gondolsz. Az lenne az elmélet, de a gyakorlatban ott bukik neg, hogy a legtöbb gyerek nem tartja vissza, ha pelenka van rajta, akkor se ha bugyis, te meg kívülről nem tudod eldönteni, hogy na most vajon belecsorgott az eleje, vagy tényleg a bilibe ment az egész.
Az enyémek le se tudták húzni szakadás nélkül a megfelelő méretet, eggyel nagyobb meg lecsúszott.
Általában állva pelenkázáshoz veszi a többség.
Mi max. utazásnál találtuk praktikusnak. De gyakorlattal a simát is fel lehet állva adni
Neken pl bonyolultabb ráadni az örökmozgó gyerekemre, mint a tépőzárast.
Kakis pelust levenni meg egyenesen rosszabb.
A szobatisztulást egyáltalan nem segíti elő.
Talan annak jobb,akik állva akarnak pelenkázni.
A szobatisztuládkot hasznàltuk
Nem elősegîti, hanem
Le tudja húzni èjjel, ha mègis maga menne ki.
Meg bekamuztam, hogy nem pelenka “varàzsbugyi”
"Kakis pelust levenni meg egyenesen rosszabb."
Ugye tudod, hogy oldalt eltéphető?
Azt hittem szobatisztasághoz használják..úszópelusba használtam már nekem nem jön be.
Varázsbugyin jót nevettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!