Hogyan kezdjek neki ?
Kisfiam 2 éves. Szeretném elkezdeni tanítani a szobatisztaságra.
De nem tudom hogyan.
Ultessem bilire fel óránként és hátha pisil? Vagy állva mutassam neki kint a kertben a fánál?
Tegnap vettem le először a pelust. Többször kertben allva próbáltam neki mutatni , kérdezni, mondani hogy pisiljen. Azt mondta nem kell. Majd arrébb ment és állva bepisilt.
Nem tudom , hogyan kezdjek neki. Főleg hogy fiú és nem tudom mi a jó. És hogyan . Ki hogy csinálta?
Mivel már van egy nagyobb lányom, így bennem fel sem merült az állva pisilés 😅
Levettem róla a pelust aztán vittem a bilit is az udvarra.
Előtte már hetek óta fürdés előtt ráültettem. Volt h belepisil, volt h nem (ha igen akkor megdicsérte őt a mővére, mert neki ő a példakép)
Nem kell betojni ha nem megy. Ha nagyon nincs változás pár nap alatt, add vissza a pelust neki, es próbáld meg megint egy hét múlva. (az esti bilire ültetés maradjon)
Aztán majd alakul.
Nem kell rákattanni a dologra 😉
"(pl beszédfejlődés egy bizonyos foka)"
Ez mekkora faxság. A 1,5 éves lányom egy mukkot se tudott mondani. Keresztbe tette a lábát és "pisitáncolt" onnan tudtuk h mennie kell.
Valóban meg kell érnie hozzá. De ha nem próbálja meg biliztetni honnan tudná hogy érett e rá vagy sem?
Minden gyerek más, más jön be nekik és máskor. A lányom 1,5 a fiam 2,5 (majdnem) évesen lett szobatiszta.
Egyébként egyikük se nyáron (ahogy a hiedelem tartja)
Az hogy megkérdezi hogyan kezdjen neki, bem egyenlő azzal hogy erőltetné. Csak egy sima érdeklődés volt h kinek mi vált be.
A barátnőm fia pl a bogarakat próbálta lelőni mindig 😅
Imádom ezt a várjukmegmígmehérikrá dumát...
Ha a fiamra várnék, még most is pelusozhatnám, pedig 4 éves. 2 evesen szobatiszta lett
Lanyom 20hónapos, lassan 21. Mi is tegnap kezdtük el.
Tegnap kapta a kisbugyit, vittük a bilit az udvarra. 3 pisi ment a bilibe, 7 a bugyiba. Ma 4 bili és 3 bugyiba pisinél tart.
Fiamnak az első nap 14 bepisilése volt, 0 a bilibe. Ehhez képest 1 hét múlva szobatiszta volt.
Én megkérdezek kell-e pisilni sűrűn. Ha nem kell, akkor is 20-30 percenként ráültetem. Igen, olyan is van, nem pisil a bilibe, majd ha felkel utana közvetlen mellépisil. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!