Hol lehet venni 74-es kis bugyikat?
H&M-től rendeltem 74/80-ast, de az óriási.
Dereka is nagyon bő és alul is eláll sajnos.
Az én lányom legalsó percentilis görbe alatt van mélyen, 8 éves lesz nyáron és most 17 kg, nagyon vékony a csípője, 4-5 évesekre való bugyikat hord.
A szobatisztaságnál utáltam, hogy a 1.5 évesekre való bugyik esnek le róla, kisebbet meg nem kapni. Anyósom varrt neki párat, sokáig azokat hordta. Ha lehetett volna 74-es bugyit kapni valahol, tuti azt veszek. A másfél éves gyerek volt kb. 8.5 kg. A fiaim meg félévesen voltak ekkorák. Ilyen is van.
Kerdező, szerintem tanulj meg bugyit varrni inkább :)
A h&m eleve nagyobb méret. Tesco, c&a, pepco, ami kisebb. Vagy vidd el varrónőhöz, szűkítsen rajta.
Egyébként azért is lehet nagyobb a 74/80-as bugyi, mert azt még többnyire pelenka fölé szánják hogy pl nyári ruhában ne legyen szabadon a pelenka.
Az én lányom 18 hónapos, 78 centi, és 74-es ruhákat hord a h&m-ből. Pepcoból van neki 92-es is
Hát az tényleg nagyon durva, a 4.5 évesem 17.5 kg, és mint a cérna olyan...
27!
A kislányom 7 éves és 19kg. Két arasszal átérem a derekát! (2 hüvelykujjam és 2 mutatóujjam..összeérnek)
És most épp fogyóban van a kiscsaj. Már nem csak a gerince látszik ki,hanem a bordái is.
Nyúlik épp. 2 havonta kinövi a nadrágjait hosszra. És nem tudok elég hosszút venni,mert mindnek nagy a dereka,leesnek róla.
Hát,ilyen ez.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Találtam azért hasznosakat is, utána is nézek.
Jó lenne, ha privát üzenetek is befejeződni nek, úgysem fogok rá
*befejeződnének
…válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!