Hogyan tovább, hisz nem lehet mindig pucèr alulròl?
Figyelt kérdés
Kisfiam 20 hònapos, mutat hajlandòságot a bilizès felè, nem erőltetjük. Először pelusban is ráült, jelzett, hogy kell, lekaptuk, bele vègezte a dolgát. Azonban nyaralás után visszaesett. 2 napja újra bilizik (semmit sem erőltetek, pisi, kaki belemegy, magátòl ül rá), viszont csak akkor, ha csak egy szál trikòban van bent, alulròl pucèr, ami páeszor a melegek miatt előfordult. Ha adtam rá kisgatyát, belepisilt. Legutòbb pelusban nem ült bilire, igaz most nem pròbáltam azòta. Ha bent vagyunk nincs pelus 2 napja, eddig meleg volt, de aggòdom ìgy nagyon, hogy felfázik/elkap valamit ugye, ha se pelus, se gatya. Adjam rá a pelust ès lesz, ami lesz? Olyan szèpen bilizik bent, kár lenne már "visszaesni". Valami tanács, esetleg?2022. aug. 31. 12:00
1/7 anonim válasza:
Én hagynám most pelus nélkül. Fertőzést nem fog elkapni attól, hogy nincs rajta se gatyusz, se pelus, és fel sem fog fázni. Csak ki ne menjetek vele így utcára (pedofilok).
2/7 anonim válasza:
Volt "ünneplés" bilizéskor, ugye?
A pozitív visszacsatolás nagyon fontos, és ösztönzi a kicsit arra, hogy megismételje :)
3/7 anonim válasza:
Kisgatya és meg kell tanítani neki hogy bilizéskor tolja le.
4/7 A kérdező kommentje:
Persze, ováciò, taps, minden van. Magát is tapsolja. Ebredès/kaja után sikerült ismèt a kakit is bilibe. Most kisgatyában van. Elmagyaráztam neki, hát nemtudom, meglátjuk. Az apját imádja, ha nem válik be, este ő fogja neki újra elmagyarázni, elvègrw neki is vam alsògatyája, hátha :D
2022. aug. 31. 14:05
5/7 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet :)
Esetleg meg is mutathatjátok neki, hogy ti is letoltok mindent amikor vécére mentek, hátha kedvet kap az utánzáshoz.
6/7 anonim válasza:
Én ezen nem görcsöltem, pár hétig pucér volt alulról, amíg nem lett stabil, utána jött a bugyizás stb. Időben megszokta azt is, csak fokozatosan. Most az a lényeg hogy a bilizés menjen, nem kell még egyszerre több dologra figyelnie
7/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet :) ma is csak 2 pelus fogyott 🤗
2022. aug. 31. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!