Hogy is van ez?
Van aki érett, de lusta mint a fiam.
Kakihoz elbújt, de ezt mondta is ha leültettem inkább nem kakált.
3 elmúlt egy hétvégén levettem a pelust, 5x csurgott be 1 óra alatt, majd egész nap ment, és szólt. Volt egy kis pityogás, hogy adjak pelust, nem szeretett soha pelusnélkül lenni.
Azóta alig volt baleset, 2 hónap telt el.
Sajnos nem mindenkinél jön be ez a módszer tényleg meg kell rá érni, a fiam szerintem rég letehette volna a pelust, de reménykedtem, hogy egyik nap ő mondja, hogy nem kell.
3 vagyok
Én kisgyermek nevelő vagyok így sok olyan gyereket láttam aki pénteken még bekakilt, bepisilt a pelusba hétvégén nem kért pelust és szoba tiszta is lett, balesetek nélkül.
Ezt vártam a fiamnál is, de ez neki nem jött.
De van remény csajok nem kell feladni.
Próbáld elterelni, hátha segít a fiam kb 5- 10 percig mondogatta hogy kell pelus.
Válasszatok wgyütt bugyit, hátha így hajlandó.
3 éves ezba dac ha sír hát hagy sírjon, gondolom másért is szokott sírni
5 vagyok
Az én kisfiam fél órát sírt hogy nem kell neki bugyi, vegyem le, adjam visszaa pelust. Utána lenyugodott de nem ment a mosdóba se bilire. Minden ment a bugyiba. Én ezt csak kínzásnak érzem. Egyik ismerős mondta h ő akkor kezdte mikor szólt a fia h jön a kaka, pisi. Dehát mi még ott se járunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!