Érdemes elkezdeni a szobatisztaságot, ha még nem beszél és nem is jelez?
Figyelt kérdés
2 éves múlt a kisfiam, még nem beszél. A kakit jelzi, a pisit nem. Érdemes így nekiállni?2022. máj. 20. 08:53
1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy mindent megért.
2022. máj. 20. 08:54
3/7 anonim válasza:
Szerintem sem, mert az új készség megtanulása méginkább késleltetni fogja a beszédet.
4/7 anonim válasza:
A gyerekem semmit nem beszélt és stabil szobatiszta volt…
Nem feltétele az egyik a másiknak.
Viszont általában párhuzamban van, mert az idegrendszer éréséhez van köze mindkettőnek.
5/7 anonim válasza:
4. Vagyok
De ez az elkezdenit sosem értettem..
Ha már làtod, hogy minden jele megvab a szobatiszaságnak, akkor leveszed a pelenkát.
Pelusos koràban pedig előkészíted, hogy te hova jársz elvégezni a dolgod.. neked sincs pelenkád .. stb..
6/7 anonim válasza:
Nem. 2 évesen hová rohansz a szobatisztasággal?
Rengeteget ártasz a szobatisztaság korai erőltetésével, csak azért, hogy internetes fórumokon, meg a játszótéren a többi anyuka előtt dicsekedhess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!